20200227
27 febrer 2020

El TSJC processa Jové i Salvadó per l’1-O

Vulneracions:El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya processa l’exsecretari general de Vicepresidència, Josep Maria Jové, i l’exsecretari d’Hisenda, Josep Lluís Salvadó, actualment diputats d’ERC, pels delictes de desobediència, malversació de fons públics, prevaricació i revelació de secrets per la seva participació en l’organització del referèndum de l’1-O. El TSJC imposa una fiança de 2.889.000 euros a Jové i per a tots dos una fiança solidària de 1.635.000 euros, que seran pagades per la Caixa de Solidaritat. El TSJC també els obliga a personar-se mensualment al jutjat, els retira el passaport i els prohibeix sortir de país. El TSJC s’havia declarat competent per a les causes de Salvadó i Jové, que s’havien iniciat davant del Jutjat d’Instrucció número 13, atesa la seva condició d’aforats.

Entrada 778
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí