20200304
4 març 2020

El Tribunal Suprem desestima el recurs de la CCMA contra l’acord de la JEC que insta a sancionar la CCMA per la retransmissió d’actes massius de l’independentisme

Vulneracions:El Suprem desestima el recurs de la Corporació contra els acords de la JEC que instaven a la Junta Electoral Provincial de Barcelona a incoar procediments sancionadors per vulnerar la neutralitat informativa en període electoral. Aquest fet es produeix en relació a dues editorials de Mònica Terribas durant el mes de novembre i per la cobertura del Concert per la Llibertat del 2 de desembre i de la manifestació “Omplim Brussel·les” del 7 de desembre. L’alt tribunal confirma que els continguts en qüestió eren partidistes.

Entrada 781
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Tribunals

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí