20200203
3 febrer 2020

El TSJC obre una nova investigació contra el president Quim Torra per no retirar una pancarta amb el llaç groc del balcó de la Generalitat

Vulneracions:La Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya obre una nova investigació contra el president Quim Torra per un presumpte delicte de desobediència per no haver retirat una pancarta amb un llaç groc del balcó del Palau de la Generalitat tal i com li havia ordenat el mateix tribunal arran de la demanda de l’associació espanyolista Impulso Ciudadano. La investigació comença arran de la petició de la pròpia Sala del Contenciós a la Sala Penal perquè s’estudiïn possibles responsabilitats penals contra ell. La decisió d’iniciar la investigació la prenen els magistrats Jesús María Barrientos, Mercedes Armas i Carlos Ramos, que ja havien participat en l’anterior causa per desobediència contra Torra. Per aquest motiu, Torra en demana la recusació però aquesta serà desestimada per la Sala especial de recusacions del TSJC el 22 de juny.

Entrada 766
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí