20200131
31 gener 2020

Toni Albà és absolt d’un delicte d’injúries contra els cossos policials espanyols

Vulneracions:Un jutjat de Vilanova i la Geltrú absol l’actor Toni Albà del delicte d’injúries greus a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat (Guardia Civil i Policía Nacional) per uns missatges publicats a Twitter l’octubre del 2017. El jutge considera que tot i que les expressions puguin ser qualificades com “innecessàries, feridores, denigrants o deslegitimadores d’un caràcter democràtic d’unes forces policials que diàriament demostren el contrari, el debat públic d’una societat democràtica es veu enriquit amb expressions discordants com la present, (…)”. El jutge considera que les expressions constitueixen un exercici legítim de la llibertat d’expressió en el context del debat públic.

Entrada 765
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Casos
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí