20210323
23 març 2021

El TSJC anul·la els projectes lingüístics de dues escoles per incomplir la sentència del 25% de castellà

Vulneracions:El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya dicta dues sentències que anul·len els projectes lingüístics de les escoles Bogatell de Barcelona i Josefina Ibáñez d’Abrera per no garantir que almenys un 25% de l’ensenyament en castellà. Les dues sentències reconeixen així doncs el dret dels menors a rebre un ensenyament que inclogui el castellà com a llengua vehicular “en proporció raonable”, és a dir, amb el mínim del 25% de castellà. El Govern de la Generalitat presenta uns recursos contra la sentència però a l’agost de 2022, el Tribunal Suprem no els admet a tràmit.

Entrada 895
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí