20200608
8 juny 2020

El Tribunal Suprem desestima el recurs presentat per Pablo Hasél i confirma la condemna per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona

Vulneracions:El Tribunal confirma la sentència de l’Audiència Nacional que condemna el cantant a 9 mesos de presó pels delictes d’enaltiment de terrorisme i injúries a la Corona i a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat amb 64 missatges a Twitter i cançons a Youtube sobre membres de GRAPO o ETA. La decisió no es pren unànimement. 2 dels 5 magistrats del tribunal emeten un vot particular justificant que algunes de les expressions contra el Rei i les forces policials es poden emmarcar dintre de la llibertat d’expressió.

Entrada 791
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí