20200506
6 maig 2020

El TC admet a tràmit els recursos d’empara de nou dels condemnats a la causa contra els líders de l’1-O i rebutja la suspensió cautelar de la condemna

Vulneracions:L’òrgan admet a tràmit el recurs contra la sentència del Suprem presentat per Turull, Bassa, Rull, Forn, Forcadell, Sànchez, Cuixart, Borràs i Mundó. L’alt tribunal rebutja suspendre cautelarment la condemna i, així, no permet que els presos puguin sortir de la presó mentre no es resol el recurs. Per la seva banda, Junqueras i Romeva esperen que es resolgui la recusació que van presentar contra els magistrats del Suprem que els van jutjar per l’1-O.

Entrada 789
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí