20160428
28 abril 2016

El Tribunal Suprem confirma l’Acord de la Junta Electoral Central de prohibir col·locar estelades a espais públics durant períodes electorals

Vulneracions:El Tribunal Suprem, així com la Junta Electoral, considera que l’estelada és un símbol partidista, atès que només representa una part de la ciutadania. A més, el Tribunal Suprem diu que els acords que aproven la col·locació d’estelades no es poden qualificar de “democràtics”, doncs no s’ajusten a la llei. Finalment, el Suprem indica que aquestes accions no s’emparen dins la llibertat d’expressió, atès que les institucions públiques no gaudeixen d’aquest dret.

Entrada 148
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí