20160314
14 març 2016

La Fiscalia demana que s’investigui el regidor de la CUP Joan Coma per un presumpte delicte d’incitació a la sedició

Vulneracions:La Fiscalia presenta una petició a l’Audiència Nacional perquè investigui el regidor de la CUP-Capgirem Vic Joan Coma, per un presumpte delicte d’incitació a la sedició per les seves declaracions en favor de la desobediència. En concret, el jutge es fixa en l’expressió “per fer la truita s’han de trencar els ous” que va fer servir Coma en un ple municipal. Les declaracions de Coma es van fer durant la votació d’una moció de suport a la declaració de ruptura del Parlament de Catalunya. Tres dies després, l’Audiència Nacional accepta la petició i cita l’acusat a declarar.

Entrada 146
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Casos
Organitzacions
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí