20180917
17 setembre 2018

El Tribunal de Primera Instància de Gant rebutja l’extradició del raper Valtònyc

Vulneracions:El Tribunal de Primera Instància de Gant considera que els delictes pels quals Valtònyc va ser condemnat no són delicte a Bèlgica i que per tant, no es compleix el criteri de la doble incriminació per a extradir-lo. Els delictes pel qual se’l va condemnar són enaltiment del terrorisme, injúries a la Corona i amenaces. La Fiscalia de Gant presenta un recurs contra la decisió del jutge de primera instància, que haurà de resoldre el Tribunal d’Apel·lació de Gant. El 7 de novembre, Tribunal d’Apel·lació de Gant envia unes qüestions prejudicials al Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) abans de prendre una decisió sobre l’extradició.

Entrada 511
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí