20180913
13 setembre 2018

El Suprem desestima les recusacions dels líders de l’1-O contra Marchena i altres magistrats del Suprem

Vulneracions:La Sala Especial del Tribunal Suprem que coneix dels incidents de recusació, presidida pel president del tribunal Carlos Lesmes, desestima els incidents de recusació contra Manuel Marchena i altres membres de la Sala Penal que han de jutjar la causa contra els líders de l’1 d’octubre presentats per Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull, Oriol Junqueras i Raül Romeva, Carme Forcadell, Jordi Cuixart i Dolors Bassa i declara inadmissible, per trobar-se en situació de rebel·lia, la recusació presentada per Carles Puigdemont, Clara Ponsatí i Lluís Puig. El 6 de novembre, Turull i Rull presenten un recurs d’empara al TC contra la decisió de la Sala Especial.

Entrada 509
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí