20180919
19 setembre 2018

Ramírez Sunyer admet que el 2017 investigava el referèndum després que el TSJC ho hagués negat anteriorment

Vulneracions:El magistrat del Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, Juan Antonio Ramírez Sunyer, admet finalment que el juliol de 2017 estava investigant l’organització del referèndum de l’1 d’octubre tot i que llavors havia denegat la personació de la CUP a la causa al·legant que no investigava el referèndum. Al juliol, l’Audiència Provincial de Barcelona havia requerit que el propi Ramírez Sunyer confirmés si les diligències de la Guardia Civil en aquelles dates havien estat ordenades per ell ja que, altrament, els agents de la Guardia Civil podrien haver comès un delicte de falsedat documental. El Col·lectiu Drets, que havia iniciat la querella contra la Guardia Civil per falsedat documental, anuncia que estudia accions contra el jutge.

Entrada 512
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Esdeveniments polítics
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí