20200915
15 setembre 2020

El Tribunal d’Apel·lació de Gant pregunta al Tribunal Constitucional belga si el delicte d’ofenses contra el Rei és constitucional

Vulneracions:Després de la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea que va decidir que Josep Valtònyc no pot ser extradit de manera automàtica pel delicte d’enaltiment del terrorisme, el Tribunal d’Apel·lació de Gant pregunta al Tribunal Constitucional belga si el delicte d’ofenses contra el Rei és compatible amb el dret a la llibertat d’expressió. El Tribunal d’Apel·lació de Gant formula la pregunta a fi d’assegurar-se de si el delicte d’injúries a la Corona pel qual va ser condemnat el raper a Espanya es correspon amb el delicte d’ofenses contra el Rei de la jurisdicció belga, un dels requisits per a dur a terme l’extradició.

Entrada 817
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí