20190125
25 gener 2019

El Suprem manté empresonats els presos polítics de l’1-O

Vulneracions:La Sala Penal del Tribunal Suprem, presidida per Manuel Marchena, denega les noves peticions de llibertat presentades per Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez i manté la mesura de presó preventiva. Considera que s’ha incrementat el risc de fuga perquè existeixen fora de l’Estat espanyol “estructures de poder organitzades” al servei dels exiliats. D’altra banda, el tribunal ha comunicat al Ministeri de l’Interior que té intenció de començar el judici pròximament perquè organitzi el trasllat dels presos a Madrid.

Entrada 557
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí