20180301
1 març 2018

El Parlament aprova la resolució sobre la restitució de les institucions catalanes

Vulneracions:El Ple del Parlament aprova la resolució sobre la restitució de les institucions catalanes amb els vots dels diputats de JxCat, ERC i CUP (llevat dels vots dels diputats exiliats). La resolució també denuncia la destitució del president Carles Puigdemont i referma el compromís de restituir-lo. Es voten també unes esmenes presentades per la CUP sobre la reafirmació de la declaració d’independència però aquestes no prosperen. El 19 d’abril, Ciudadanos presenta un recurs d’empara al Tribunal Constitucional en contra de l’admissió a tràmit de les esmenes de la CUP. L’11 de novembre de 2019, el TC donarà la raó a Ciudadanos i anul·larà l’admissió a tràmit de les esmenes.

Entrada 390
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí