20180302
2 març 2018

L’Audiència Nacional condemna el cantant Pablo Hasél a 2 anys de presó i un dia i a una multa de 24.300 euros

Vulneracions:El cantant ha estat condemnat per un delicte d’enaltiment del terrorisme i injúries a la monarquia i a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat pel cas dels 64 missatges publicats a Twitter i les cançons a Youtube sobre GRAPO. És la tercera condemna pel contingut de les seves cançons, després d’una condemna l’any 2014 per cançons també sobre GRAPO i d’una condemna de l’any 2017 per la cançó sobre l’alcalde de Lleida, ‘Menti-Ros’. La decisió no es pren unànimement. La magistrada Manuela Fernández és partidària d’absoldre l’acusat perquè considera que les seves accions es poden emmarcar dins de la llibertat d’expressió. El cantant recorre la decisió a la Sala d’Apel·lacions de l’Audiència Nacional i demana la seva absolució.

Entrada 392
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí