20180227
27 febrer 2018

L’Audiència Nacional cita a declarar l’exdirector i l’exsecretari general dels Mossos d’Esquadra pels fets del 20-S i de l’1-O

Vulneracions:A petició de la Fiscalia, la jutgessa del Jutjat Central d’Instrucció de l’Audiència Nacional, Carmen Lamela, cita a declarar com a investigats a l’exdirector dels Mossos d’Esquadra, Pere Soler, i al exsecretari general d’Interior Cèsar Puig, en el marc del sumari dels fets del 20-S i de l’1-O. Després de la seva declaració, el 9 de març, la jutgessa entén que hi ha indicis de la seva participació però acorda que quedin en llibertat sense fiança i els aplica una sèrie de mesures cautelars com la retirada del passaport i compareixences cada 15 dies.

Entrada 387
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí