20180424
24 abril 2018

El Jutjat d’Instrucció 1 de Figueres arxiva provisionalment la causa oberta contra l’alcaldessa de Roses però l’Audiència de Girona la reobre

Vulneracions:Montserrat Mindan està investigada per un presumpte delicte de desobediència per haver signat un decret en suport de la convocatòria de l’1-O. El jutjat exposa que l’alcaldessa va donar suport al decret 5 dies abans que rebés la notificació del Tribunal Constitucional advertint sobre l’obligació d’impedir qualsevol iniciativa relacionada amb el referèndum. La Fiscalia recorre l’arxivament de la causa davant l’Audiència de Girona, que ordena que les diligències es reobrin de nou.

Entrada 442
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics
Institucions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí