20180426
26 abril 2018

Acusen cinc càrrecs electes del Ripollès de desordres públics pel tall del Coll d’Ares durant la vaga del 8-N

Vulneracions:Els cinc càrrecs electes són investigats per un presumpte delicte de desordres públics per participar al tall del Coll d’Ares durant la vaga general del 8-N per protestar contra l’aplicació del 155 i l’empresonament dels líders independentistes. El 26 d’abril són citats a declarar davant el Jutjat d’Instrucció número 1 de Ripoll. El regidor d’ERC a l’ajuntament de Ripoll, Roger Bosch, i les alcaldesses de Vallfogona de Ripollès i Pardines, Carme Freixa i Núria Pérez, s’acullen al seu dret a no declarar, mentre que els regidors de la CUP als ajuntaments de Ripoll i Campdevànol, Santi Llagostera i Mariona Baraldés, es queden a fora del jutjat en senyal de protesta. El Jutjat torna a citar els dos regidors de la CUP a declarar el 8 de maig però ells no s’hi presenten.

Entrada 444
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí