20180423
23 abril 2018

Cuixart, Junqueras, Romeva, Forcadell i Bassa demanen el trasllat a un centre penitenciari de Catalunya

Vulneracions:Jordi Cuixart demana a la Secretaria General d’Institucions Penitenciàries (depenent del Ministeri d’Interior) el seu trasllat a la presó Brians II, situada a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona). Durant les següents setmanes, altres presos investigats a la causa de l’1-O com Oriol Junqueras, Raül Romeva, Carme Forcadell i Dolors Bassa també demanaran el trasllat a presons catalanes. Les peticions de trasllat arriben després de les declaracions indagatòries dels presos entre el 16 i el 18 d’abril, en principi la darrera diligència de la instrucció que requereix la presència dels presos.

Entrada 440
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí