20190503
3 maig 2019

El Grup de Treball sobre Detencions Arbitràries de l’ONU insta l’Estat espanyol a alliberar els presos independentistes immediatament

Vulneracions:En concret, l’organisme demana l’alliberament de Jordi Cuixart, Jordi Sànchez i Oriol Junqueras, empresonats en el marc de la causa de l’1-O i que havien presentat el seu cas al gener de 2018, perquè considera que han estat empresonats com a resultat de l’exercici dels drets de llibertat d’opinió, expressió associació, reunió i participació política; que se’ls ha vulnerat la presumpció d’innocència; que el Tribunal Suprem no era el competent per jutjar-los i que s’ha vulnerat el seu dret de defensa.

Entrada 614
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí