20190505
5 maig 2019

El TS estableix que Puigdemont, Comín i Ponsatí poden concórrer a les eleccions europees

Vulneracions:La Sala del Contenciós del Tribunal Suprem resol que la competència per a resoldre els recursos presentats per Carles Puigdemont, Antoni Comín, Clara Ponsatí i Lliures per Europa (Junts) en contra de la seva exclusió com a candidats a les eleccions europees correspon als jutjats ordinaris. No obstant, indica que com que no concorre en Puigdemont, Comín i Ponsatí cap causa d’inelegibilitat, no se’ls pot excloure com a candidats. L’endemà, els jutjats del contenciós on havien recaigut els recursos segueixen les directrius del Suprem, de manera que anul·len l’acord de la Junta Electoral Central i confirmen que els perseguits per l’1-O poden concórrer a les eleccions.

Entrada 616
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí