20210223
23 febrer 2021

El Comitè d’Afers Legals avala l’aixecament de la immunitat de Puigdemont, Comín i Ponsatí

Vulneracions:En una votació més ajustada del que es preveia (15 vots a favor, 8 en contra i 2 abstencions), el Comitè d’Afers Legals del Parlament Europeu recomana al plenari que s’aixequi la immunitat de Carles Puigdemont, Antoni Comín i Clara Ponsatí perquè es puguin executar les euroordres del Tribunal Suprem. L’informe sobre la immunitat de Puigdemont s’havia filtrat el 18 de febrer. L’informe sobre la immunitat de Ponsatí indica que el Suprem ha demanat la seva extradició pels delictes de sedició i malversació tot i que l’euroordre dirigida contra ella només fa referència a la sedició. L’endemà, el Parlament procedeix a publicar una “correcció”.

Entrada 883
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí