20171026
26 octubre 2017

Detingut un jove per haver publicat comentaris a les xarxes sobre la policia espanyola

Vulneracions:Un jove de Lleida és detingut per un delicte d’incitació a l’odi i de revelació de secrets per suposadament haver publicat a través de les xarxes socials comentaris, informacions o imatges relacionades amb agents dels cossos i forces de seguretat de l’Estat. L’endemà, després de comparèixer davant el jutge, queda en llibertat amb càrrecs. Uns dies més tard, la Guàrdia Civil deté una altra dona a Lleida pels mateixos delictes també arran de publicacions a les seves xarxes socials. La dona també queda en llibertat amb càrrecs després de comparèixer davant del jutge.

Entrada 291
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí