20170728
28 juliol 2017

Aprovada la Llei del Codi Tributari de Catalunya com a base de la Hisenda de Catalunya

Vulneracions:El Parlament de Catalunya aprova la Llei del Codi Tributari de Catalunya amb els vots de JxSí i la CUP, pensada, segons els grups independentistes, com la base de la Hisenda catalana en cas que es consumi la independència (una de les anomenades “estructures d’Estat”). Es tracta d’una de les 3 “lleis de desconnexió” acordades pels partits independentistes en la Resolució 1/XI sobre l’inici del procés d’independència de Catalunya del 9 de novembre de 2015, anul·lada pel Tribunal Constitucional. Tot i això, consideren, la norma s’ajusta a la legalitat vigent per evitar-ne l’anul·lació.

Entrada 209
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí