20170719
19 juliol 2017

S’inicia una investigació per part del Tribunal de Comptes sobre les despeses de la Generalitat per l’organitació del 9-N

Vulneracions:Arran de la denúncia de Societat Civil Catalana i abogados por la Constitución, el Tribunal de Comptes resol iniciar una investigació sobre les despeses de la Generalitat per l’organització del 9-N, tal i com havien demanat la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat, que forma part del procediment després d’haver-ho demanat expressament. La Generalitat havia demanat l’arxiu d’actuacions i s’havia oposat a que l’Advocacia de l’Estat formés part del procediment, ja que l’Estat no era una entitat perjudicada. La instrucció recau en María Llanos Castellanos, exconsellera del govern del PSOE de Castella-la Manxa entre 2004 i 2007, i que el 2020 serà escollida diputada pel PSOE a l’Assamblea de Madrid i nomenada presidenta de Patrimoni Nacional pel govern de Pedro Sánchez.

Entrada 207
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí