20170729
29 juliol 2017

La Generalitat denuncia la Guardia Civil pels interrogatoris als alts càrrecs

Vulneracions:La Guardia Civil els havia interrogat amb relació a l’organització del referèndum. La Generalitat els denuncia entre altres motius per haver indicat en les citacions i en les actes policials que es duien a terme en el marc de la causa del Jutjat d’Instrucció número 13, fet que ha estat després negat pel propi jutjat. El 31 de juliol, el Col·lectiu Drets també presenta una querella contra la Guardia Civil per aquest motiu i per com s’han dut a terme els interrogatoris. Segons Drets, el Jutjat d’Instrucció número 13 podria estar investigant d’amagat la preparació del referèndum o la Guardia Civil estaria actuant sense cobertura judicial. La querella i la denúncia de la Generalitat recauen en el Jutjat d’Instrucció número 32, que les inadmet per no considerar delictius els fets. El Col·lectiu Drets recorre la inadmissió a l’Audiència Provincial.

Entrada 211
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí