20230602
2 juny 2023

Absolen una veïna de Viladecans d’haver difós la imatge de la lletrada de l’Administració de Justícia de l’escorcoll del Jutjat d’Instrucció número 13

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 16 de Barcelona absol la Ramona, una veïna de Viladecans, per haver difós la fotografia de Montserrat del Toro. La Ramona havia fet un tuit amb una imatge acompanyada d’un text, arran de la declaració de la lletrada a la causa contra els líders de l’1-O al Tribunal Suprem, que va demanar de declarar sense que es fes pública la seva imatge. Montserrat del Toro és la lletrada de l’Administració de Justícia encarregada de l’escorcoll de la seu de la conselleria d’Economia el 20-S, sota ordres del Jutjat d’Instrucció número 13. La Fiscalia li demana dos anys de presó pels delictes d’obstrucció a la justícia, coaccions i injúries al personal funcionari i una multa diària de quinze euros durant cinquanta mesos.

Entrada 1180
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí