20191017
17 octubre 2019

La Policía Nacional deté els tarragonins Laura Solé i Joan Tortosa durant les protestes postsentència dels líders independentistes

Vulneracions:



Després de passar dos dies a la comissaria, el Jutjat d’Instrucció número 1 de Tarragona, decreta presó preventiva sense fiança per a tots dos. La Laura havia estat detinguda per un escamot de policies nacionals que l’immobilitzen, l’arrosseguen violentament i agredeixen a tot el que s’hi volia apropar. El 22 de novembre, els 2 investigats són deixats en llibertat provisional després de dipositar una fiança de 2.000 euros, que paga la Caixa de Solidaritat. La instrucció continuarà per presumptes delictes d’atemptat a l’autoritat, danys amb temptativa d’incendi i aldarulls durant les protestes multitudinàries. La Fiscalia demanarà 5 anys i 11 mesos de presó.

Entrada 694
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí