20180606
6 juny 2018

Vist per sentència el judici contra Toni Albà

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 5 de Vilanova i la Geltrú acaba la instrucció contra Toni Albà i l’envia a judici per un possible delicte d’injúries amb publicitat contra les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat (Guardia Civil i Policía Nacional), el Ministeri Fiscal, l’Administració de Justícia i en concret la magistrada de l’Audiència Nacional Carmen Lamela, per missatges publicats al Twitter entre l’octubre del 2017 i febrer del 2018. El Jutjat considera que les publicacions no poden quedar emparades per la llibertat d’expressió i al novembre del 2018, la Fiscalia demana una multa de 19.200 euros per l’actor. A l’octubre del 2019, es celebra el judici al Jutjat Penal número 2 de Vilanova i la Geltrú i queda vist per sentència.

Entrada 472
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí