20180118
18 gener 2018

Un professor de Tremp declara davant del jutge per un presumpte delicte d’incitació a l’odi i revelació de secrets pels seus missatges a les xarxes socials contra els cossos policials espanyols

Vulneracions:El professor de l’Institut de Tremp Manel Riu, investigat en el marc de l’Operació Dignity, declara davant el Jutjat d’Instrucció de Tremp per presumptes delictes d’incitació a l’odi i revelació de secrets arran de la publicació a les xarxes socials de més de cent missatges de crítica a la Guàrdia Civil i la Policia Nacional per agressions violentes durant el referèndum de l’1-O i els mesos posteriors. El 24 d’abril, la jutgessa de Tremp arxiva la causa contra Manel Riu de manera provisional, ja que accedeix, a petició de la Fiscalia, d’enviar el cas a l’Audiència Nacional per si és constitutiu d’un possible delicte “d’injúries al rei Felip VI”.

Entrada 355
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics
Institucions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí