20180111
11 gener 2018

Llarena denega el trasllat de Junqueras a una presó catalana i el permís per assistir a la sessió constituent del Parlament

Vulneracions:Oriol Junqueras sol·licita al magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena el seu trasllat a una presó de Catalunya en motiu de la seva elecció com a diputat del Parlament i un permís per assistir a la sessió de constitució del Parlament. L’endemà, Llarena denega la petició de trasllat i no estableix cap permís per poder assistir a la sessió constitutiva del Parlament, però insta a la Mesa de la Cambra a buscar una fórmula adient perquè tant Junqueras com Quim Forn i Jordi Sànchez puguin delegar el seu vot mentre es trobin en presó preventiva. Junqueras recorre en apel·lació davant del Tribunal Suprem, que desestima el recurs el 14 de març. El 17 d’abril, Junqueras recorre la desestimació al Constitucional amb un recurs d’empara i el 9 de maig el TC l’admet a tràmit.

Entrada 352
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí