20171004
4 octubre 2017

Un jutjat de Barcelona inicia una investigació per les càrregues policials de l’1-O

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 7 de Barcelona inicia diligències en relació a les càrregues que la Policia Nacional va dur a terme l’1-O a la ciutat, arran de la denúncia de la Generalitat i de les denúncies de centenars de ferits. Durant els següents dies i setmanes el Jutjat anirà rebent més denúncies i n’acabarà acumulant unes 300. Altres Jutjats d’Instrucció de diferents punts del país (per exemple Mataró, Amposta, Tarragona i Mollet) també obren diligències contra les actuacions policials arran de denúncies de particulars i durant les següents setmanes s’aniran obrint noves causes arreu del país.

Entrada 271
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí