20190529
29 maig 2019

Tajani impedeix l’entrada de Puigdemont i Comín, diputats electes, al Parlament Europeu

Vulneracions:Carles Puigdemont i Antoni Comín acudeixen al Parlament Europeu per dur a terme les formalitats administratives provisionals com a eurodiputats electes però se’ls denega l’entrada i no se’ls permet fer els tràmits. El president sortint del Parlament, el popular Antonio Tajani, ordena que els eurodiputats espanyols no siguin acreditats fins que els resultats electorals siguin proclamants oficialment. No obstant, aquesta decisió només acaba afectant a Puigdemont i Comín, ja que la resta d’eurodiputats escollits a Espanya poden continuar amb el procés de registre. Els advocats de Puigdemont i Comín demanaran explicacions diverses vegades per carta a Tajani però no reben resposta.

Entrada 635
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics
Institucions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí