20190526
26 maig 2019

Se celebren les eleccions al Parlament Europeu

Vulneracions:A Catalunya guanya Junts per CatalunyaLliures per Europa, la candidatura encapçalada per Carles Puigdemont, Antoni Comín i Clara Ponsatí, que obté dos escons. La llista conjunta d’ERC, EH Bildu i BNG, encapçalada per Oriol Junqueras, obté tres escons. Al conjunt de l’Estat, s’imposa clarament el PSOE però a nivell europeu guanya les eleccions el Partit Popular Europeu, on s’integra el PP. També se celebren eleccions municipals: Esquerra guanya a Catalunya (en nombre total de regidors i vots) i també a Barcelona, on obté 10 escons. La candidatura de JxCat a Barcelona, encapçalada per Joaquim Forn, queda en 5a posició i només obté 5 escons.

Entrada 631
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí