20180320
20 març 2018

Se celebra la vista dels recursos de Sànchez i Forn contra la decisió de Llarena de mantenir-los en presó provisional

Vulneracions:Se celebra la vista dels recursos d’apel·lació dels diputats de JxCat Jordi Sànchez i Joaquim Forn en contra de la decisió del magistrat del Suprem Pablo Llarena de mantenir-los en presó provisional. Sànchez anuncia que renunciarà a l’acta de diputat. La Fiscalia continua oposant-se a l’alliberament de Sànchez però demana l’alliberament de Forn per raons humanitàries per ordre expressa del fiscal general de l’Estat. El mateix dia, el mateix Tribunal Suprem desestima el recurs de Sànchez, que presenta un recurs d’empara contra la decisió que el Tribunal Constitucional admet a tràmit el 8 de maig. Més tard, la Sala desestima també el recurs de Forn, pel que tots dos continuaran en presó provisional.

Entrada 405
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Institucions
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí