20180321
21 març 2018

Pablo Llarena mou fitxa per empresonar Turull, Romeva, Rull, Bassa, Forcadell i Rovira

Vulneracions:El magistrat Pablo Llarena cita les parts de la causa de l’1-O per al 23 de març per notificar-los la interlocutòria de processament i cita específicament a Raül Romeva, Josep Rull, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Marta Rovira i Jordi Turull, que s’espera que sigui el nou candidat a la Presidència de la Generalitat, per decidir sobre el seu empresonament. D’entre els exmembres del Govern que romanen a l’Estat espanyol i no estan empresonats, només ha citat per resoldre sobre el seu empresonament als investigats que segueixen actius en política (tots quatre són diputats del Parlament) i no als dos que no van concórrer a les eleccions (Meritxell Borràs i Santi Vila) ni a Carles Mundó, que no va arribar a prendre possessió de l’acta de diputat.

Entrada 407
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí