20180130
30 gener 2018

Roger Torrent ajorna sine die el ple d’investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat

Vulneracions:



Torrent al·lega que el seu objectiu és fer possible un debat d’investidura “efectiu i amb garanties”. El 20 de febrer, els diputats del grup socialista del Parlament presenten un recurs d’empara al Tribunal Constitucional contra la decisió de Torrent. Es produeix una concentració davant les portes del Parlament després d’una manifestació de l’ANC que s’havia convocat juntament amb Òmnium i els CDR en motiu de la investidura prevista de Carles Puigdemont. Tenen lloc càrregues dels Mossos d’Esquadra quan alguns manifestants intenten trencar el cordó policial per accedir al Parc de la Ciutadella. La protesta acaba amb 2 detinguts, que són alliberats amb càrrecs l’endemà.

Entrada 366
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí