20180201
1 febrer 2018

El ministre de Justícia Rafael Catalá anuncia a una entrevista a Espejo Público la possibilitat “d’inhabilitar” els investigats a la causa contra els líders de l’1-O sense haver-se dictat sentència

Vulneracions:El ministre de Justícia del Partit Popular es refereix a la suspensió de funcions públiques de processats prevista a l’article 384 bis de la Llei d’Enjudiciament Criminal, quan el magistrat Pablo Llarena dicti interlocutòria de processament a la causa contra els líders de l’1-O. El ministre també apunta al fet que aquesta inhabilitació podria afectar als exmembres del govern que són a Brussel·les. Al juliol, Llarena aplicarà efectivament aquesta suspensió, que afectarà els diputats del Parlament de Catalunya Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Turull i Jordi Sànchez.

Entrada 368
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí