20160626
26 juny 2016

Repetició de les eleccions generals a l’Estat espanyol

Vulneracions:Després del fracàs al març de la investidura de Pedro Sánchez amb el suport d’Albert Rivera (Ciudadanos) i l’oposició de pràcticament tota la resta de partits, incloent Podemos, ERC, Convergència, PNB, Bildu i Compromís, es repeteixen les eleccions generals. El PP de Mariano Rajoy torna a guanyar les eleccions i millora una mica els resultats, però queda lluny de la majoria absoluta al Congrés. De la seva banda, el PSOE i Ciudadanos perden, respectivament, 5 i 8 diputats i Podemos (Pablo Iglesias), que es presentava en coalició amb Izquierda Unida, obté 2 escons més però perd 1,2 milions de vots. Els populars mantenen la majoria absoluta al Senat.

Entrada 151
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí