20180416
16 abril 2018

Primer dia de judici a l’Audiència Nacional contra els 8 joves d’Altsasu acusats de terrorisme per lesions i amenaces a membres de la Guardia Civil

Vulneracions:Els fets es produeixen durant una baralla de bar amb 2 agents de la Guardia Civil fora de servei i les seves respectives parelles. La Fiscalia demana 62 anys i 6 mesos de presó per un dels encausats, 50 anys de presó per sis d’aquests, i 12 anys i 6 mesos per l’encausada restant, penes corresponents a delictes de lesions i amenaces de caràcter terrorista. El judici a l’Audiència Nacional queda vist per sentència dues setmanes després.

Entrada 437
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Institucions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí