20190307
7 març 2019

L’Audiència Nacional desestima els recursos presentats per la Fiscalia i els joves d’Altsasu contra la sentència que els condemna pels delictes de lesions, desordes públics i amenaces

Vulneracions:Així, l’Audiència confirma la condemna d’entre 2 i 13 anys de presó i descarta condemnar els joves pel delicte de terrorisme, tal com demanava la Fiscalia. Els condemnats recorren la sentència en cassació davant el Tribunal Suprem, que rebaixarà la condemna a penes d’entre 1 any i mig i 9 anys i mig de presó al descartar els agreujants d’abús de superioritat i de discriminació. Així mateix, descartarà per manca de proves el delicte de lesions pel que havien estat condemnats dos dels acusats.

Entrada 578
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Institucions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí