20170922
22 setembre 2017

La Policia Nacional registra el domicili d’un jove de Burjassot que havia replicat la web referendum.cat

Vulneracions:La web havia estat tancada per ordre del Jutjat d’Instrucció número 13, que és el que està investigant diverses causes contra l’independentisme. El registre és dut a terme per 8 agents. Al jove de Burjassot se li imputa un delicte de desobediència arran d’una denúncia de la policia espanyola. En el marc de les mateixes diligències, una desena de persones són citades a declarar a comissaries de la Policia Nacional a Barcelona, Girona i Tarragona el dia 25 de setembre com a investigades per desobediència, també per haver dut a terme rèpliques de webs sobre el referèndum.

Entrada 250
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Esdeveniments polítics

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí