20170920
20 setembre 2017

20-S: piolins als ports de Barcelona i Tarragona

Vulneracions:Arriben als ports de Barcelona i Tarragona 3 creuers per allotjar els agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil enviats a Catalunya des de tot l’Estat en el marc del dispositiu especial per impedir el referèndum, batejat com “Operació Copèrnic“. L’operació, que comportarà el desplaçament a Catalunya d’uns 5.500 agents, s’allargarà fins el 30 de desembre. Dos dies més tard, el 22 de setembre, el ministre d’Interior comunica oficialment al Conseller d’Interior de la Generalitat el desplaçament de “unitats de reforç” per donar suport a la tasca dels Mossos d’Esquadra en compliment de la Instrucció 2/2017 de la Fiscalia del TSJC d’impedir la celebració del referèndum.

Entrada 245
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí