20170919
19 setembre 2017

Escorcolls a Unipost

Vulneracions:En el marc de la investigació sobre l’organització del referèndum, la Guàrdia Civil inspecciona les seus d’Unipost a Barcelona, Manresa, l’Hospitalet de Llobregat i Terrassa. En aquesta última hi localitzen correspondència amb el logotip de la Generalitat que sospiten que està relacionada amb el referèndum i la Fiscalia demana al jutjat de guàrdia de Terrassa que autoritzi la intervenció de la correspondència i l’obertura d’un sobre. El Jutjat ho autoritza i es comprova que es tracta de les notificacions per als membres de les meses electorals del referèndum. La Guàrdia Civil anuncia que han intervingut 45.000 notificacions.

Entrada 241
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Esdeveniments polítics

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí