20191018
18 octubre 2019

La Policía Nacional deté quatre menors durant les protestes postsentència dels líders independentistes a la Via Laietana

Vulneracions:La Policía Nacional deté, durant les multitudinàries protestes postsentència, el Guillem Padilla, l’Ivan, la Sarah i el Roc pels delictes de desordres públics i atemptat contra agents de l’autoritat. El dia 5 de novembre, Guillem Padilla presenta una querella contra 8 agents de la Policía Nacional per la possible comissió dels delictes de tortures, lesions lleus, contra la integritat moral i contra les garanties constitucionals pel tracte rebut durant la seva detenció. El 16 de setembre de 2020, el jutjat d’instrucció número 11 arxiva la querella argumentant que les lesions patides eren compatibles amb la detenció. Després que l’Audiència Provincial de Barcelona en desestimi el recurs d’apel·lació, Guillem Padilla interposa recurs d’empara davant el Tribunal Constitucional el 14 de gener de 2021.

Entrada 701
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí