20191029
29 octubre 2019

La plataforma informàtica GitHub bloqueja el repositori de Tsunami Democràtic arran d’una ordre judicial enviada per la Guardia Civil

Vulneracions:GitHub, una plataforma propietat de Microsoft, talla l’accés als programes de Tsunami Democràtic arran d’un correu electrònic amb una ordre judicial adjunta enviades per la Guardia Civil. Al correu electrònic, la Guardia Civil exposa que en el marc d’una investigació duta a terme per l’Audiència Nacional el Tsunami Democràtic ha estat “confirmat” com a “organització criminal que impulsa la comissió d’atacs terroristes.” i que “[l]’objectiu principal de Tsunami Democràtic és coordinar aquests disturbis i accions terroristes fent servir qualsevol mitjà possible.” Tanmateix, el 13 de novembre, la formació Pirates de Catalunya anuncia que GitHub ha tornat a obrir l’accés al repositori arran d’una querella presentada per la formació contra Espanya i la Comissió Europea. No obstant, l’Audiència Nacional en manté el bloqueig. GitHub inclou la carta a una llista de pàgines censurades on es troben webs que han estat tancades a causa de sol·licituds d’altres països com la Xina i Rússia.

Entrada 710
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí