20180126
26 gener 2018

La Junta Electoral sanciona Catalunya Ràdio

Vulneracions:La Junta Electoral Central imposa 4 sancions de 1.000 euros a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per haver vulnerat la neutralitat informativa en període electoral arran d’una denúncia del PP. Les sancions es deuen a dues editorials de Mònica Terribas del 28 i 30 de novembre, per la cobertura del Concert per la Llibertat del 2 de desembre i també de la manifestació “Omplim Brussel·les” del 7 de desembre. La imposició de les sancions arriba després que la Junta Electoral Central (JEC) ordenés a la Junta Provincial de Barcelona incoar procediments sancionadors per aquests fets, ja que la Junta Electoral Provincial havia descartat iniciar un procediment sancionador. El 9 de febrer, la CCMA recorre els acords de la Junta Electoral Central davant el Tribunal Suprem.

Entrada 360
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Organitzacions
Tribunals

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí