20180127
27 gener 2018

El TC obliga a Carles Puigdemont a presentar-se al Parlament per ser investit

Vulneracions:El Tribunal Constitucional es reuneix d’urgència en dissabte i resol que no pot admetre a tràmit el recurs del govern espanyol contra la proposta de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat fins que no hagi escoltat les parts. Si haguessin admès a tràmit el recurs, s’haurien suspès les resolucions impugnades i per tant també el ple d’investidura. S’estableixen però diverses prohibicions com la de celebrar un debat d’investidura que no sigui presencial, celebrar el ple d’investidura del Parlament amb la presència de Puigdemont sense autorització judicial i la delegació de vot dels diputats amb una ordre de detenció. L’admissió a tràmit, i per tant la suspensió de la candidatura de Puigdemont, es produeix el 26 d’abril.

Entrada 361
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí