20230426
26 abril 2023

La Junta Electoral exclou Marcel Vivet de les llistes de Guanyem Badalona

Vulneracions:Marcel Vivet era el número 3 de la llista electoral de Guanyem Badalona, encapçalada per Dolors Sabater, per a les eleccions municipals del 28 de maig. La Junta Electoral el deixa fora de la llista per la seva condemna d’un any i sis mesos de presó i una pena de multa. Vivet va ser condemnat per la seva participació al 2018 a la manifestació “Holi”, convocada per Arran, protestar contra l’acte d’homenatge a les càrregues policials de l’1-O convocat pel sindicat de policia Jusapol. Vivet va ser condemnat, primerament, per l’Audiència Provincial de Barcelona, a cinc anys de presó, però el TSJC va rebaixar-li a un any i mig de presó i la sentència va esdevenir ferma.

Entrada 1165
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí